Štutgart i Marsej krenuli po Jojića, Partizan ih o'ladio!

"Crno-beli" su na stolu imali zvaničan dopis nemačkog kluba u januaru, ali nije poznato koliko su novca nudili. Tumbaković i Francuzima poručio da vezista ostaje u Humskoj

Uprava Partizana je u januarskom prelaznom roku odbila ponudu Štutgarta za vezistu Miloša Jojića.

"Crno-beli" su na stolu imali zvaničan dopis nemačkog kluba da se vezista mlade reprezentacije preseli u grad "mercedesa", ali su negativno odgovorili na taj predlog, saznaje "Žurnal".

Nije poznato koliko su novca "švabe" bile spremne da izdvoje na ime obeštećenja za Jojića. Detalji ponude ostali su u domenu poslovne tajne, međutim nije isključeno da će Nemci na leto pokušati da obnove interesovanje za ovog fudbalera.

Tokom zime su sa čelnicima Partizana kontaktirali rukovodeći ljudi Marseja, raspitujući se pod kojim bi uslovima Jojić mogao da se preseli na "Velodrom". Ipak, sportski direktor Ljubiša Tumbaković je i Francuzima saopštio isto što i Nemcima – nema prodaje.

S obzirom na to da je na početku prolećenog dela sezone Jojić proveo na terenu samo završnicu susreta sa Donjim Sremom, deluje da trener Vladimir Vermezović ima druge planove iako su se dva velika kluba raspitivala za vezistu.

(Telegraf.rs / Sportski žurnal)