BIVŠI BASISTA KUD IDIJOTA: Nabijem Mamića na k....!

Trener Dinama Kruno Jurčić napustio je pres-konferenciju posle izlaganja Nenada Marjanovića. "Da se Jurčić nije uhvatio Mamića i da se držao utakmice, ništa mu ne bih rekao. Ko su ti Mamići? Pa, oni su uvreda za sredinu iz koje dolazim", rekao je Marjanović

Trener zagrebačkog Dinama Kruno Jurčić napustio je konferenciju za novinare posle remija njegove ekipe sa Istrom (0:0) nakon izlaganja bivšeg basiste benda "KUD Idijoti" Nenada Marjanovića, poznatijeg kao doktor Fric.

Nakon što je Jurčić rekao da je posvetio osvojen bod predsedniku kluba Zdravku Mamiću, inače puštenom da se sa slobode brani od optužbe da je podsticao na govor mržnje vređajući ministra sporta Hrvatske Željka Jovanovića, javio se bivši basista kultnog benda i urednik portala Regionalexpress.hr.

- Samo bih hteo u ime pulskih novinara i sebe nabiti Zdravka Mamića na k..... Eto, to mu poručite, da je doktor Fric, Nenad Marjanović iz Pule, nabio Zdravka Mamića na k..... - rekao je Marjanović iz prvog reda, a trener Dinama je ustao i napustio pres-salu.

Popularni doktor Fric je obrazložio svoje reči posle konferencije.

- Želeo sam Mamićevim poltronima da pokažem kako je neugodno kada njihov gazda i gazda HNL-a sve nabija na k..., a niko ne sme da pisne. E, vidite, mene taj Mamić vređa već dvadesetak godina. Da se Jurčić nije uhvatio Mamića i da se držao utakmice, ništa mu ne bih rekao. Ko su ti Mamići? Pa, oni su uvreda za sredinu iz koje dolazim i ako ga hiljade ljudi svakog vikenda prozivaju da odstupi, zašto bih ja slušao Jurčićevo dizanje spomenika jednom redikulu. Mene ne može da impresionira njegov novac - rekao je Nenad Marjanović, koji je "KUD Idijote" napustio 1999. godine i posvetio se novinarstvu.

(Telegraf.rs)