LEONARDO VODITELJKI: Hoćeš li da se udaš za mene? (VIDEO)

Direktor Pari Sen Žermena umesto da odgovori na pitanje o Barseloni, rivalu u Ligi šampiona, upitao voditeljku "Skaj sporta", sa kojom je već dugo u vezi, da se uda za njega

Brazilac Leonardo, sportski direktor Pari Sen Žermena, u živom televizijskom prenosu, umesto da odgovori šta misli o Barseloni, rivalu u četvrtfinalu Lige šampiona, zaprosio je voditeljku "Skaj sporta" Anu Bilo (36), koja mu je inače devojka i sa kojom ima i dete.

- Ana, hoćeš li da se udaš za mene? - upitao je Leonardo.

Zaprepašćena voditeljka nasmejala se, kao i ostali u studiju, i pokušala da iskontroliše situaciju, ali Brazilac nije odustajao.

- Da li hoćeš da se udaš za mene? Moraš sada da mi odgovoriš. Čekam tvoj odgovor. Nije to tako teško - rekao je Leonardo.

- Kakva su to pitanja? U redu, idemo dalje - probala je Ana da se izvuče, a upitana da li je to pristanak, rekla je:

- Okej, da. Pričaćemo kod kuće, hvala.

Jedan od Aninih kolega u studiju uključio se u prosidbu pitanjem: "Da li je to da ili ne?".

- U redu - odgovorila je voditeljka uz crvenilo.

- U redu onda, napravimo svadbu u Milanu i Brazilu - zaključio je Leonardo, uz aplauz u studiju nekadašnjeg saigrača Alesandra Kostakurte.

Ana je zatim, više za sebe, prokomentarisala tokom prekida zbog reklama, dok je mikrofon još neko vreme ostao uključen:

- Skroz je poludeo.

Pre pet godina sličnu stvar uradio je tadašnji selektor fudbalske reprezentacije Francuske Rejmon Domenek, kada je posle poraza od Italije na EP 2008. zaprosio voditeljku Estel Deni.

(Telegraf.rs)