IZBEGAO SMRT: Liedsonu iz Porta eksplodirao auto (VIDEO)

Jedan od najpopularnijih fudbalera u Portugaliji uspeo je da se izvuče iz saobraćajne nesreće, u kojoj mu se zapalio "BMW". Zanimljivo je da i pored toga nije zakasnio na trening, već ga je policija odvezla do stadiona

Legenda Sportinga, a sadašnji igrač Porta Liedson, imao je dosta sreće i snalažljivosti da izbegne tragediju posle soabraćajne nesreće na portugalskom magistralnom putu A-44, kada se sudario, a potom mu se i zapalio auto!

Liedson je žurio na trening Porta, kada se iznenada zaustavio u svojoj traci. Samo nekoliko trenutaka posle toga, na njega je otpozadi naleteo drugi automobil i izazavao jak sudar. Na svu sreću, brazilski as je izašao nepovređen iz svog, tada "malo" oštećenog "BMW".

Međutim, Liedson je video da curi benzin, odmakao se nekoliko metara od automobila i taman kada je otišao na bezbednu razdaljinu, automobil je eksplodirao i zapalio se!

Policija je izvršila uviđaj, a zanimljivo je da nepovređeni Liedson nije zakasnio na trening Porta, jer ga je tamo dovezla policija!

(Telegraf.rs)