RONALDO: Pobeda za samopouzdanje pred Junajted!

- Odigrali smo veoma dobru utakmicu. Imali smo pravi stav, igrali smo bolje i postigli tri gola, što nije nimalo lako - rekao je Portugalac posle pobede nad Barselonom u polufinalu Kupa kralja

Glavni dželat Barselone u revanš meču polufinala Kupa Kralja definitivno je bio Kristijano Ronaldo sa dva gola, koji je posle pobede od 3:1 rekao da je njegova ekipa odigrala veliku utakmicu kojom je povećano samopouzdanje pred važan meč sa Mančester Junajtedom u Ligi šampiona.

- Odigrali smo veoma dobru utakmicu. Imali smo pravi stav, igrali smo bolje i postigli tri gola, što nije nimalo lako. Svi smo presrećni zbog ove sjajne pobede i odlične utakmice - rekao je Ronaldo.

- Ova pobeda nam je podigla samopouzdanje pred revanš meč u Ligi šampiona protiv Mančestera. Želimo da nastavimo sa  pobedama - istakao je Portugalac, koji smatra da Real bolje igra na "Nou Kampu" nego na svom terenu.

- Istina je da igramo bolje na "Nou Kampu". Barem je tako u poslednjih nekoliko utakmica protiv Barselone. Uvek je veliki motiv kad se igra protiv Barselone, ali u ligi nam nije toliko bitna utakmica jer su daleko ispred nas - zaključio je Ronaldo.

(Telegraf.rs)