MILIJAŠ O KRESANJU PLATA: Ne mogu da kažem da ćemo prihvatiti

- Kada budem video šta mi se nudi, doneću odluku kakvu mislim da treba da donesem - rekao je kapiten Crvene zvezde, pošto je za ovakvu ideju saznao iz medija

Veliko raspremanje na "Marakani"!

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović najavio je da će pojedini prvotimci u narednom periodu biti pozvani na razgovore o reviziji ugovora, odnosno na pregovore o smanjenju godišnjih zarada.

Igračima bi u sredu trebalo da “legne” nekoliko minimalaca na račun, a Stojadinović se nada da će većina igrača prihvatiti ovakav predlog. S druge strane, kapiten "crveno-belih" Nenad Milijaš za "Alo" kaže da je za ovakvu ideju čuo iz medija.

- Razgovaraću sigurno o ovome sa čelnim ljudima našeg kluba. Ne mogu sada da kažem da ću ja ili bilo ko od mojih saigrača pristati na kraju na predlog da nam se smanje plate, jer takvu ideju još uvek nismo dobili konkretno i nijedan čelnik kluba nam to, za sada, nije zvanično predložio. Kada budem video šta mi se nudi, doneću odluku kakvu mislim da treba da donesem - napominje Milijaš.

Iskusni vezista pozdravio je činjenicu da će se on i saigrači najzad malo opariti, jer će im biti isplaćen deo zarada.

- Neka i ovaj potez čelnika kluba bude podstrek da u sredu uđemo još motivisaniji u nastavak sezone. Naravno, igranje za Zvezdu jeste dovoljan motiv, ali i igrači moraju da žive od nečega - zaključio je Milijaš.

Najveću platu na godišnjem nivou u Crvenoj zvezdi ima upravo Milijaš, koji prima 360.000 evra, dok su iza njega sa po 200.000 Kadu, Lazović i Dimitrijević.

Nekim igračima plate će biti kresane, ali bi neki, poput mladih Vukana Savićevića i Stefana Mihajlovića, mogli da dobiju i povišice zbog dobrih igara, naravno ako ono što su pokazali na pripremama pokažu i na "proleće".

(Telegraf.rs)