Kristijano drži sliku golog sebe na zidu! (FOTO)

Arhitekta koji je dizajnirao stan Kristijana Ronalda u Madridu otkrio je medijima čime je sve portugalski fudbalski reprezentativac ukrasio svoj dom u Španiji

Fudbaleri godinama trpe kritike zbog načina života i rasipanja novca. Njihove plate dosežu i do 400.000 evra na nedeljnom nivou, mada najbolji igrač Real Madrida Kristijano Ronaldo prima "samo" oko 12 miliona godišnje (što je oko 250.000 nedeljno)!

Za taj novac on može da uradi bukvalno šta god hoće. Kristijano je odlučio da to uloži u svoju kuću u Madridu, koja izgleda kao neki "svemirski brod".

Mada, pored kritika u vezi sa novcem, Portugalac je komentarisan i kao veliki narcis, koji voli dugo da se ogleda, šiša, šminka, sređuje frizuru... On je skoro to porekao, ali mu je onda "u usta uskočio" arhitekta koji mu je dizajnirao kuću u glavnom gradu Španije.

Arhitekta je rekao da je Ronaldo išao toliko daleko da čak ima svoju golu sliku na jednom zidu u kući, i još ponešto!

- Na zidu svog doma u Madridu ima ogromnu sliku sebe golog. Osim toga, u stanu ima i veliki klavir, veliki akvarijum i ogledala na plafonu. Stan je opremio svim klišeima koje možete zamisliti. Zašto bi imao ogromni klavir? Mislim da je to zato što mnogo toga nije imao dok je bio dete. Mora da je tako nešto video u domovima bogataša, možda u seriji "Poroci Majamija", i onda je odlučio da i on treba da ima jedan - ispričao je arhitekta koji je uređivao Ronaldov stan u Španiji.

Ako želite da se zabezeknete kućom u kojoj živi kapiten Portugalije i zamenik kapitena Reala, to možete uraditi OVDE!

Ipak, nije Ronaldo jedini koji voli da gleda sebe u svom stanu. Njegov reprezentativni kolega Nani u predvorju svog doma ima mramornu statuu sebe u prirodnoj veličini, koja je obučena u njegov dres iz Mančester junajteda.

(Telegraf.rs)