DŽAJIĆ: Nema spavanja na lovorikama, godinama ćemo rešavati probleme!

Predsednik Crvene zvezde ocenio je da upravu tek očekuje pravi posao posle skidanja blokade sa računa, a nastavak prvenstvene trke sa Partizanom trenutno je prioritet

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić može da odahne, računi su odblokirani, što je najveća pobeda od dolaska nove uprave sa njim na čelu. Ipak, legenda kluba sa "Marakane" tvrdi da klub tek čeka pravi posao.

- Niko od nas neće sada da spava na lovorikama, tek nas očekuje pravi posao. Svakako da prija to što je rešen veliki problem. Međutim, godine će proći dok se celokupna situacija ne reši, to su činjenice, prijalo to javnosti ili ne. Ne treba zaboraviti kakvo je stanje radna grupa zatekla u klubu kada je počela sa radom, izuzetno teška je slaba reč za tadašnju situaciju. Treba reći pravu istinu, a narod to mora da zna i prepozna šta je učinjeno za ova tri meseca. Prvenstvo počinje za tri dana, i to nam je sada prioritet - izjavio je Džajić za "Alo!".

A šta predsednik očekuje od fudbalera koji nose crveno-beli dres?

- Igrači moraju u svaki meč da uđu kao da se radi o Ligi šampiona, to od njih očekujemo svi u klubu, očekuju i navijači, svi se zajedno nadamo boljim partijama nego u jesenjem delu prvenstva. Ovaj tim Zvezde može mnogo više, a videćemo kakav su kvalitet donele novajlije u klub. Svakako treba verovati u preokret  - optimista je predsednik Zvezde, koji ne zaboravlja korektnu podršku iz tabora "večitog rivala", kada je predsednik Partizana Dragan Đurić tražio od FSS da svakako "crveno-belima" dozvoli da registruju pojačanja.

- Svakako da nam prija njegov gest. Mislim da tako treba da bude non-stop i da uprave oba kluba treba da idu u tom pravcu pomirenja i normalnim i civilizovanim odnosima - zaključio je Džajić.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)