MARADONA: Milanovi igrači su imalu mu.. protiv Barse!

- Svi govore da je drugi meč i dalje otvoren, ali meni se čini da je Milan daleko bliže prolazu i da je sada u poziciji velikog favorita - rekao je slavni Argentinc posle pobede "rosonera" nad Kataloncima u prvom meču osmine finala LŠ

Među iznenađenima rezultatom utakmice Milan-Barselona u osmini finala Lige šampiona našla se i argentinska fudbalska legenda Dijego Maradona na svojevrstan način.

- Milan je odigrao vrlo dobro. Zapravo, svi igrači Milana su u tih 90 minuta pokazali velika mu... Mesi, Ćavi, Inijesta i ostali su bili žrtve vlastite loše večeri. Ali to su uslovili Milanovi igrači. Svi govore da je drugi meč i dalje otvoren, ali meni se čini da je Milan daleko bliže prolazu i da je sada u poziciji velikog favorita - rekao je Maradona, koji je medijma odao i nekoliko svojih želja za budućnost.

- Strašna mi je želja da opet jednog dana treniram Mesija. Takođe, hoću da se vratitm u svoj Napulj. Želim da budem s ljudima koji su me nekada voleli i koje sam ja obožavao. Pratim Napoli, voleo bih više od bilo čega da dobiju trke s Juventusom. Ko zna, možda se nekako pojavim na tom derbiju - rekao je Maradona, koji i dalje vodi sudski spor s državnim organima Italije zbog utaje poreza.

(Telegraf.rs)