MA KAKVA ZVEZDA: Filip Janković uživa na Maldivima (FOTO)

"Novi Robert Prosinečki" podneo je zahtev za raskid ugovora sa "crveno-belima", a dok njegovi saigrači treniraju u Turskoj, mladi Filip svoje vreme provodi na "pripremama" na Maldivima

Epizoda Filipa Jankovića u Crvenoj zvezdi završena je zahtevom za raskid ugovora i tužbom zbog neisplaćenih zarada, a čak ni reakcija predsednika Dragana Džajića, koji je hteo da zadrži jednog od najbojih omladinaca u klubu, nije rezultirala promenom stava Jankovića i njegove porodice.

Nedavno je igračeva majka Ljiljana po tom pitanju rekla da je neplaćanje zarada samo pravni osnov za raskidanje ugovora, te da nije problem u neisplaćenom novcu, jer ga "porodica ima, hvala Bogu", ali da porodica "neće dozvoliti da neko ponižava dete".

Tako se "novi Robert Prosinečki", za koga je bila zainteresovana Roma, nije našao ni na drugom delu priprema u Turskoj, ali je zato iskoristio da svoje trenutke provede na "pripremama" na Maldivima.

Portal redstarbelgrade.info objavio je fotografiju mladog Jankovića sa plaže sa egzotičnog ostrva, na kojoj prikazuje svoju fizičku spremu noseći na leđima nepoznatu devojku.

Da problem zaista nisu neisplaćene zarade dokazuje i "audi" 18-godišnjeg fudbalera, koji je za prvi tim nastupio na tri utakmice.

(Telegraf.rs / redstarbelgrade.info)