POGLEDAJTE: Ko su žene najbogatijih fudbalera (FOTO)

Fudbaleri uglavnom uz sebe imaju lepe i zanosne manekenke, pa je takav slučaj i sa onima koji su najbogatiji, samo što možda niste znali da se Ronaldova Irina Šajk ne zove tako, da je Ibrina Helena od njega starija 11 godina...

Oduvek je važilo nepisano pravilo da fudbaleri uz sebe imaju lepše polovine koje su u najvećem procentu manekenke i foto-modeli.

Predstavljamo vam pet supruga i devojaka nekih od najbogatijih fudbalera sveta, pa tako Leo Mesi, Kristijano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović pored sebe imaju aktivne i "penzionisane" manekenke i studentkinje, dok Fernando Tores ima "devojku iz kraja", a Vejn Runi za lepšu polovinu ima novinarku i TV lice.

Zlatan Ibrahimović u Pari Sen Žermenu zarađuje oko 14.5 miliona godišnje, i u svojoj fudbalskoj karijeri nosio je dresove najvećih evropskih klubova, ali kada ja u pitanju privatni život, tu nije sklon menjanju, pošto je sa svojom verenicom Helenom Seger počeo da se zabavlja još 2002. godine.

Zanimljivo je da je njegova verenica Helen od njega starija čak 11 godina, i pošto sada ima 42 godine ne bavi se više manekenstvom u kojem je bila poznata, već je sada preuzela ulogu domaćice koja čuva njihova dva sina Maksimilijana (6) i Vinsenta (4). Helena je prava domaćica pošto obožava da kuva, ali vrlo zanimljivo je i da voli motore. Verujemo da joj pored plate njenog verenika, nije teško da ima neki od omiljenih.

(Telegraf.rs/Foto: AP)