Čović pričao s policijom zbog ulaznica

Ulaznice za utakmice u kojima je Zvezda domaćin distribuiraće se preko firme "Ivent tim", a one će se prodavati samo u ispostavama te kompanije, osim na sam dan meča. Sve to je dogovoreno zbog incidenta na utakmici s turskim Galatasarajom u Evrokupu, kada veliki broj navijača zbog falsifikovanih ulaznica nije mogao da uđe u dvoranu "Pionir"

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović u petak je na Malom Kalemegdanu imao sastanak s predstavnicima policije oko načina prodaje ulaznica za utakmice do kraja sezone.

Ulaznice za utakmice u kojima je Zvezda domaćin distribuiraće se preko firme "Ivent tim", a one će se prodavati samo u ispostavama te kompanije, osim na sam dan meča. Sve to je dogovoreno zbog incidenta na utakmici s turskim Galatasarajom u Evrokupu, kada veliki broj navijača zbog falsifikovanih ulaznica nije mogao da uđe u dvoranu "Pionir".

Prema rečima direktora "Ivent tima" Pavla Leverde, ulaznice koje će štampati ta kompanija imaće nekoliko vrsta vidljive i nevidljive zaštite, papir će biti nalik onom na kom se štampa novac, a "falsifikovanje se lako otkriva".

Karte će imati i jedinstveni bar-kod, na ulazima će se cepati kuponi s njih i skeniraće se serijski broj. Kako je rečeno iz kluba s Malog Kalemegdana, u dvorani "Pionir" će biti odvojeni ulazi za one koji imaju dnevne i sezonske karte. Crvena zvezda sledeću utakmicu igraće u nedelju od 19 sati protiv MZT-a iz Skoplja u 19. kolu Jadranske lige.