ČOVIĆ: Džajiću, uspostavi sistem ili odlazim

-Predsednik kluba mora da uspostavi moderan, transparentan sistem poslovanja, a ne da se funkcioniše po principu lako ćemo - rekao je potpredsednik Zvezde

Potpredsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović zatražio je od predsednika Dragana Džajića da što pre uspostavi sistem u klubu ili će Čović napustiti crveno-bele. Potpredsednik Zvezde je istakao da posle skoro mesec i više dana rada nove Uprave ništa još nije rešeno po pitanju sistematizacije, odnosa sa dugovima prema klubovima.

- Predsednik mora da uspostavi sistem, koji će biti efikasan, a ne da radi po principu lako ćemo Mnoge strukture u klubu moraju da profunkcionišu u skladu sa transparentnim i modernim načinom funkcionisanja. U protivnom moraću da dignem ruke od svega - rekao je Čović za Sportal.

Čovek zadužen za finansije u Crvenoj zvezdi je potom objasnio da nema nikakve svađe između njega i legende kluba

- Nemam nikakv problem sa Džajićem, niti smo nas dvojica u nekom konfliktu jedino što želim je da on kao predsednik uspostavi sistem funkcionisanja  kluba. Ako Džajić ima neki problem, koji ga sprečava u tome, trebalo bi da mi kaže. Ako ja koji nisam profesionalno zaposlen u klubu mogu da radim 15 sati, onda to mogu i drugi - poručio je Čović.

(Telegraf.rs/Sportal)