Ivanovićeva pregazila Cink sa 2:0

Srpska teniserka ubedljivom igrom pobedila Mađaricu sa 6:2, 6:1 i pridružila se ostaloj četvorki koja je već obezbedila plasman u drugo kolo Melburna

Srpska teniserka Ana Ivanović  pridružila se ostalim Srbima koji su prošli u drugo kolo Australijan opena. Ivanovićeva je odigrala odlično protiv Melinde Cink i "razbila" je sa 6:2, 6:1  za samo jedan sat igre!

Najbolja srpska teniserka furiozno je ušla u duel sa Mađaricom. Ana je posle sjajnog servis gema došla do brejka za 2:0, ali je usledilo buđenje njene protivnice koja joj je odmah potom oduzela servis.

Ipak, Ivanovićeva je uspela da zaustavi njen nalet i povede sa 3:1 pre nego što je došla do još jednog brejka i već u sedmom gemu došla na korak od vođstva 1:0 u setovima. U osmom gemu Cinkova je servirala za ostanak u setu, ali u tome nije uspela, pošto joj je Ana ponovo oduzela servis i osvojila ga sa 6:2.

U istom ritmu najbolja srpska teniserka nastavila je i u drugom setu, ponovo je povela sa 2:0. Ovoga puta, ipak, nije dozvolila protivnici ni da pokuša da joj uzvrati istom merom pa je dobila i naredni gem, pre nego što je Cinkova uz dosta problema osvojila prvi gem u drugom setu. Ivanovićeva je nastavila da je teroriše rivalku i vrlo brzo je došla do 5:1 a zatim je dotukla na svoj servis za prolaz dalje.

U narednom kolu Ana igra sa Jun Jang Čeng.

(Telegraf.rs)