ZLATNA LOPTA NEBITNA: Murinjo na treningu sina tokom ceremonije FIFA! (VIDEO)

Iako je trener madridskog Reala rekao da na ceremoniju u Cirihu ne može da dođe jer sprema utakmicu Kupa, reporteri "Asa" su ga "snimili" na treningu pionira

Govorio je Žoze Murinjo da na ceremoniju dodele "Zlatne lopte" neće doći jer priprema meč Kupa kralja protiv Selte, ali je razlog izgleda, ipak, bio druge prirode.

Tokom ceremonije u Cirihu, na kojoj je trener Real Madrida trebalo da bude zajedno sa Visenteom del Boskeom i Pepom Gvardiolom, sa kojima je bio u konkurenciji za najboljeg trenera godine, Murinjo je bio na treningu svog sina Žozea Mlađeg, koji igra u pionirima "kraljevskog" kluba.

Tamo su ga uhvatili foto-reporteri lista "As", zajedno sa još dvojicom telohranitelja, koji su, prema navodima lista, pokušali da ga sakriju od novinara.

Murinjo je odbio da se sa ostatkom delegacije, koju su činili predsednik kluba Florentino Perez i fudbaleri Kristijano Ronaldo, Iker Kasiljas, Serhio Ramos, Ćabi Alonso i Marselo, pojavi na dodeli, pravdajući se da "mora da se pripremi za utakmicu Kupa kralja protiv Selte".

Za Pereza, Murinjov izostanak sa dodele nagrada FIFA je veliko klupsko poniženje.

(Telegraf.rs)