FSS: Ivanović i Okuka najbolji u 2012. godini!

Zlatne lopte FSS biće uručene najboljem fudbaleru i treneru na tradicionalnoj godišnjoj svečanosti u ponedeljak, 24. decembra

Članovi Komisije Fudbalskog saveza Srbije za utvrđivanje predloga za dodelu javnih priznanja predložili su, a članovi Izvršnog odbora prihvatili i doneli odluku o proglašenju Branislava Ivanovića za najboljeg igrača, a Dragomira Okuke za najboljeg trenera u 2012. godini.

Njima će Zlatne lopte FSS biti uručene na tradicionalnoj godišnjoj svečanosti u ponedeljak, 24. decembra, sa početkom u 13 sati u beogradskom hotelu "Metropol".

Na sednici Izvršnog odbora FSS zaključeno je da je najveći problem u Jelen Superligi i dalje nasilje među navijačima, i naloženo je organima koji rukovode takmičenjem da se preduzmu sve potrebne mere za eliminaciju takvih dešavanja.

Na sednici su usvojeni i kvartalni izveštaji Nadzornog odbora i Finansijske komisije FSS, a članovi Izvršnog odbora FSS doneli su odluku vezanu za dodelu priznanja za značajna sportska ostvarenja u 2012. godini.

FSS je takođe raspravljao o odluci FIFA u slučaju "Kosovo" i zaključio da je za svaku utakmicu koju kosovske selekcije žele da igraju na teritoriji Kosova i Metohije neophodna saglasnost članova Izvršnog odbora FS Srbije.

(Telegraf.rs / Tanjug)