RIO FERDINAND: Kristijano, brate, vidimo se uskoro! MILAN: Mi smo žrtve, igramo protiv mašine

Odbrambeni fudbaler Mančester junajteda rekao je da jedva čeka mečeve sa madridskim Realom u osmini finala Lige šampiona. U MIlanu tužni - Barsa se raduje svom putovanju u Italiju

Posle održanog žreba za osminu finala Lige šampiona, osećanja i očekivanja su podeljena.

Najsrećniji što je Mančester junajted dobio Real Madrid za rival bio je Rio Ferdinand.

- Oh, da, Madrid! Kakve će to dve sjajne utakmice da budu. Kristijano, prijatelju, vidimo se uskoro - napisao je Ferdinand na svom profilu na Tviteru.

Za Kristijana Ronalda, napadača Reala, to će biti povratak na "Old traford" i Mančester sa kojim je 2008. godine osvojio trofej Lige šampiona. Direktor Reala Emilio Butragenjo kazao je da očekuje spektakl u duelu sa Junajtedom.

- Biće veoma teško i neizvesno. Junajted ima sjajan tim i odličnog trenera. Aleks Ferguson zna da izvuče ono najbolje iz igrača. Ipak, mi smo Real i verujem da možemo da prođemo dalje - kazao je on.

Butragenjo se osvrnuo i na činjenicu da je Ronaldo ostavio dubok trag u Junajtedu.

- To će za njega biti posebne utakmice. On je veliki profesionalac i siguran sam da će pružiti maksimum kako bi pomogao Realu da se plasira u četvrtfinale. Treneri Ferguson i Murinjo imaju dobar odnos, obojica su veliki stručnjaci. Verujem da će navijači biti ponosni na nas - poručio je Butragenjo.