BOŠKOVIĆ: Malo je nedostajalo

Dragan Adžić, selektor rukometašica Crne Gore, posle pobede nad Srbijom rekao je da je "rukomet na dobitku"

Selektor ženske rukometne reprezentacije Saša Bošković rekao je posle poraza od Crne Gore da nema šta da zameri igračicama, i obećao da će spremno dočekati meč za bronzu protiv Mađarske.

- Šteta što nismo slavili, imali smo šansu, malo je nedostajalo, ali nemam šta da zamerim devojkama. Celo prvenstvo smo odigrali jako dobro, šteta što nismo prošli u finale. Nadam se da ćemo se podići i sutra pobediti Mađarasku u meču za bronzu. Kao i do sada što smo zaboravili svaki meč, tako ćemo i sada. Ovaj poraz je iza nas i mislim da naredna utakmica neće biti problem - rekao je Bošković na konferenciji za medije posle poraza od 27:26 u polufinalu EP.

Reprezentativka Biljana Tomašević uplakan posle meča rekla je da Srbija zaslužuje da osvoji medalju na EP.

- Ostaje nam da se oporavimo, skupimo snagu za sutrašnji meč, jer zaslužujemo medalju. Hvala publici, pomgli su nam puno večeras, nadam se da će u istom broju doći sutra - rekla je Tomaševićeva.

Selektor Crne Gore Dragan Adžić poželeo je Srbiji sreću u sutrašnjem meču protiv Mađarske i voleo bi da Srbija odigra kvalitetno i ostvari veliki rezultat.

- Presrećan sam zbog pobede, a još više zbog ambijenta u dvorani. Rukomet u Srbiji je na dobitku posle ove utakmice - rekao je Adžić.

Srbiju u nedelju od 14.30 očekuje meč za treće mesto protiv Mađarske, dok se u finalu od 17 sati sastaju Crna Gora i Norveška.

(Tanjug.rs)