MISTERIJA MARKOVIĆ: Tumbaković ne zna ništa, Englezi pišu da stiže u Čelsi

Sportski direktor kluba iz Humske kaže da ni on ni predsednik Đurić ne znaju ništa o odlasku Lazara Markovića, "Dejli mejl" očekuje transfer u januaru

Ljubiša Tumbaković, sportski direktor Partizana, tvrdi da ne zna ništa o transferu Lazara Markovića u Čelsi, dok "Dejli mejl" tvrdi da 18-godišnji klub sa Stamford bridža finalizuje dogovor o dovođenju osamnaestogodišnjeg napadača, za kojeg se interesuju i Liverpul, Arsenal i Inter.

- Ne znam ništa, majke mi. Razgovarao sam u subotu sa predsednikom Draganom Đurićem, reče da ni on ne zna ništa oko Markovića. Ne zna on, ne znam ja... izgleda da novinari imaju bolju informaciju od nas dvojice - izjavio je Tumbaković za "Sportski žurnal".

- Mаrković je dаn posle mečа sа Rubinom bio nа zаjedničkom sаstаnku, а potom je otišаo nа odmor. Plаsirаju se priče dа je u Londonu, аli to nije išlo ni preko klubа, ni preko mene. Čovek imа prаvo dа ode gde hoće, moždа i u Englesku. Koliko znаm, ipаk, u petаk sаm gа video i nа stаdionu, u poslepodnevnim čаsovimа - reakao je direktor "crno-belih", a zatim dodao:

- Ne rаzmišljаmo o prodаji. Lаzаr sigurno ostаje u Pаrtizаnu do krаjа ove sezone. Do junа će nositi dres nаšeg klubа, tu nemа govorа. Dečko imа ugovor.

Od maja provlači se priča da je mladi fudbaler već prodat menadžerskoj agenciji Pinija Zahavija, na šta Tumbaković nije želeo da odgovori.

- Neću da licitiram da li Lazar pripada menadžerskoj agenciji. Nemojte, molim vas, da me propitujete dalje oko toga. On je igrač Partizana, a kad će da ode i kome će biti prodat...to stvarno ne znam - ocenio je Tumbaković.

(Telegraf.rs/Izvor: "Sportski žurnal")