JANKOVIĆ EKSPLODIRAO PRED NOVINARIMA: "Rekli su nam: Ako ne dobijete derbi - svi gubite posao!" (VIDEO)

Pobedu nad Partizanom slavili smo dva dana, a onda je usledio novi ultimatum: Užice - život ili smrt! "Igrači nisu primili premije ni za osvojen Kup 2010. Bez plate su sedam meseci", izjavio je Janković

Aleksandar Janković održao je vrlo emotivnu konferenciju za medije uoči sutrašnjeg meča sa Vojvodinom. Pitanja mu nisu postavljana, zapravo on to nije želeo, već je održao monolog od 40 minuta u kojem je, između ostalog, otkrio kako je Radna grupa ultimatumima pretila prvotimcima, kao i kakva je zaista finansijska situacija u klubu.

- U momentu kada je Radna grupa ušla u Zvezdu, jutro posle dobili smo ultimatum da derbi mora da se dobije, inače svi gube posao!

- To veče posle derbija smo se radovali, kao i sutra ujutru, ali već je stigao novi ultimatum. Užice - pitanje života ili smrti!

Konferencija je počela kao nijedna do sada... Novinari su sve vreme ćutali, a samo je trener Janković pričao. Osim što je izneo činjenice o finansijama, strateg "crveno-belih" je očigledno vrlo emotivno podneo ophođenje prema igračima u klubu.

- Iz poštovanja prema klubu, igračima i poslu, dužnost mi je da upozorim da je počela da se stvara ružna atmosfera, da treneri i igrači nisu dostojni Crvene zvezde i crveno-belog dresa. Situacija u prvenstvu je i dalje aktivna a nikad veća bura oko tima nije bila - uz to se Janković osvrnuo i na prethodnu sezonu.

- A pre godinu dana bilo je minus deset i nije bilo ni remonta, ni tektonskih promena, ni bilo kakve bure i priče o promenama...