KO JE SPOMINJAO PRIJATELJSKU: FSS nije najavio utakmicu Srbija-Irak?

Kako Fudbalski savez Srbije nije najavio da će se 6. decembra igrati prijateljske utakmica u Kataru, situaciju dodatno zbunjuje najava selektora Siniše Mihajlovića koji bi trebalo da za tu utakmicu proba četvoricu kadeta Partizana

Prijateljska utakmica između fudbalskih reprezentacija Srbije i Iraka neće se igrati 6. decembra.

Tako prenosi B92, navodeći da iako niko iz Fudbalskog saveza Srbije nije pominjao meč sa Irakom, beogradski mediji su o duelu kombinovanog tima Srbije sa selekcijom azijske zemlje pisali kao o "gotovoj stvari".

Fudbalska reprezentacija Srbije sledeći meč će igrati u februaru u zvaničnom terminu FIFA a još uvek se ne zna ko će biti rival.

Zbunjujuću sitaciju komplikuje najava selektora Siniše Mihajlovića početkom nedelje da bi mogao da pozove u nacionalni tim i četvoricu kadeta rođenih 1996. godine. 

Dvojica kadeta Partizana Nemanja Radonjič i Aleksandar Živković su dvojica igrača koji bi trebalo da dobiju poziv za ovu utakmicu.

B92 navodi da je planirano da u Katar putuju samo igrači iz domaćih klubova, bez fudbalera Partizana koji istog dana igraju sa ruskim Rubinom iz Kazanja u Ligi Evrope.

(Telegraf.rs/B92)