GASI VATRE: Džaja smirivao fudbalere na poluvremenu utakmice sa Slobodom

Posle prvih 45 minuta utakmice u Užicu, predsednik Radne grupe je sišao do svlačionice u kojoj se, prema izvoru koji je u tom trenutku bio u hodniku stadiona, sve treslo od vikanja

Posle prvih 45 minuta utakmice između Crvene zvezde i Slobode Point, gostujući fudbaleri otišli su na pauzu isfrustrirani razočaravajućom igrom i golom u svojoj mreži, a vatre je u svlačionici morao da gasi (ko drugi do) predsednik Radne grupe Dragan Džajić!

Kako saznaje "Kurir", Džaja je sišao do svlačionice u kojoj se, prema izvoru koji je u tom trenutku bio u hodniku užičkog stadiona, sve drmalo od vikanja.

- Dok Džaja nije ušao u svlačionicu, unutra je grmelo i pucalo, a kad je ušao, usledila je tišina, čuo se samo on - navodi izvor.

Motivacija Zvezdine legende urodila je plodom pred prošlonedeljni "večiti derbi", ali Džajić je morao da "interveniše" i posle lošeg poluvremena protiv Slobode.

Beograđani su konsolidovali igru u drugom delu igre i zabeležili pobedu od 2:1 sa igračem više, a šta je Džaja poručio igračima i treneru Aleksandru Jankoviću, znaju samo oni.

(Telegraf.rs/Kurir)