DEKI ISKULIRAO ZVEZDU: Neće da bude predsednik

Trofejni srpski internacionalac odbio ponudu da bude predsednik "crveno-belih" i želi da nastavi igračku karijeru, iako mesecima ne igra zbog povrede

Dejan Stanković, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, već godinama član Intera, odbio je ponudu kluba sa "Marakane" da bude predsednik kluba, tvrdi "Informer".

Stanković ima ugovor sa Interom do juna 2014, ali mesecima nije zaigrao zbog povrede. Ipak, trofejni fudbaler ne želi još da se povuče sa terena.

- Čelnici Zvezde uputili su poziv Dejanu Stankoviću da nasledi bivšeg predsednika Vladana Lukića i bude na čelu kluba. On, međuitim, nije spreman da okonča igračku karijeru, iako je već duže vreme van terena zbog povrede - tvrdi neimenovani poznavalac situacije.

Ljudi iz Zvezde pokušali su da nagovore Stankovića da odigra još jednu polusezonu za klub u kojem je počeo i okonča karijeru u Beogradu, ali to se, po svemu sudeći, neće dogoditi.

- Male su šanse da Dejan dođe na "Marakanu", a da to ne bude turistički. Uostalom, on je godinama u Italiji, tamo mu je porodica, deca mu idu u školu. Teško bi se odlučio da ostavi sve i vrati se u Beograd - tvrdi izvor "Informera".

Proslavljeni golgeter "crveno-belih" Dušan Savić smatra da Zvezda već ima pravog čoveka u svojim redovima i ne razume zašto se uopšte pominju drugi kandidati.

- Dragan Džajić trenutno je predsednik Radne grupe i logično bi bilo da u budućem rukovodstvu on bude predsednik kluba. Čovek je legenda i njegovo mesto je u Zvezdi. Ne shvatam zašto se uopšte traže kandidati za predsednika kad je to funkcija za Džajića - čudi se Savić.

(Telegraf.rs / Izvor: "Informer")