ŠEKI NA MARAKANI: "Šta će im Džaja, nije on za finansije" (FOTO)

Legenda Zvezde posetila Dragana Džajića u Ljutice Bogdana. U prostorijama kluba i Dule Savić. Trener Aleksandar Janković ponovo išao na razgovore...

NA MARAKANI POVRATAK LEGENDI! Uveliko se sastanči pred večiti derbi, a pažnju novinara privuklo je prisustvo i Zvezdinih zvezda. Pored predsednika Radne grupe Dragana Džajića, u klub su došli i Dule Savić i Dragoslav Šekularac.

Popularni Šeki je pri dolasku na stadion rekao za Telegraf da dugo nije video Džajića, a prokomentarisao je i njegov povratak u Zvezdu.

- Ja ne znam zašto su ga zvali! Jedna stvar je sport, a druga je finansije! Treba se najpre pobrinuti za finansije, pa onda ostale fudbalske stvari za koje je Džaja - kaže Šekularac i dodaje da mu nisu jasne priče o smeni trenera Aleksandra Jankovića, koje se provlače kroz medije.

- Nije korektno menjati trenera posle šest meseci, on nije imao adekvatan mir. Ne kažem ovo zato što se on zove Janković, nego zato što to nije fer. Crvena zvezda je veliki klub i to je neozbiljno! Neka mu daju šansu još šest meseci pa onda da se vidi - kaže 75-godišnji nekadašnji fudbaler "crveno-belih".

Pored Šekularca sastanku na Marakani su prisustvovali Nebojša Čović, trener Zvezde Aleksandar Janković i Dule Savić, koji nisu bili raspoloženi za davanje izjava.

(M. V.)