LAKOVIĆ: Englezi nas tuže zbog dve baklje, ganjaju nas već pet godina

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije smatra da su vesti Bi-Bi-Si-ja o novoj istrazi FIFA protiv FSS nerealne i ocenio je da Englezi od 2007. vode kampanju protiv srpskog fudbala

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković smatra da su vesti Bi-Bi-Si-ja o tome da FIFA sprema novu tužbu protiv FSS, zbog nereda navijača u meču kvalifikacija za SP koji je Srbija dobila (6:1) protiv Velsa u Novom Sadu, plod engleske "kuhinje" i da nema razloga sa strah.

- Na meču u Novom Sadu upaljene su dve baklje, verovatno je to razlog. Sve ostalo je u domenu naučne fantastike. Ne želim da komentarišem priče engleskih medija, jer njihova kampanja protiv našeg saveza traje od 2007. godine - rekao je Laković za "Informer".

Laković se nalazi u Nionu, gde će UEFA predstaviti dokaze u vezi sa dešavanjima u Kruševcu na meču mladih reprezentacija Srbije i Engleske.

- Mi ćemo govoriti samo dokazima, nikakve priče nas ne zanimaju. Englezima verovatno smeta što smo tražili suspenzije za nekoliko njihovih reprezentativaca i što ćemo sve to ispratiti odgovarajućim dokazima, pa je i to jedan od razloga za plasiranje takvih priča s njihove strane - ocenio je Laković.

(Telegraf.rs/Izvor: "Informer")