PAUZA ZBOG GREŠKE: Dimitrijević neće suditi do proleća!

O konačnoj sudbini Dimitrijevića i njegovih pomoćnika na meču Crvena zvezda - Jagodina, Sudijska komisija odlučiće na kraju jeseni

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku da do kraja jeseni povuče sa utakmica Jelen Superlige glavnog arbitra meča Crvena zvezda - Jagodina (1:2) Dejana Dimitrijevića i njegove pomoćnike Petra Davidovića i Milana Milovanovića.

- Dimitrijević je većim delom meča ispoljio želju za korektnim suđenjem. Zbog lošeg položaja u 64. minutu napravio je grešku i prekršaj nad napadačem Jagodine, načinjen metar ispred kaznenog prostora, sankcionisao kaznenim udarcem. Komisija je zauzela stav da lopta nije bila pod kontrolom Jagodinca Miloša Stojanovića, pa je Dimitrijević opravdano pokazao žuti karton Nikoli Maksimoviću - preneo je zaključke član Sudijske komisije FSS Đorđe Žutić.

- Prema instrukcijama UEFA, pomoćni sudija Milan Milovanović u 23. minutu je propustio da signalizira pogibeljni start igrača Crvene zvezde Milana Jovanovića , tom prilikom je povređen igrač Jagodine, a reakcija pomoćnog sudije je izostala u smislu donošenja ispravne odluke.

O sudbini Dimitrijevića, Davidovića i Milovanovića i svih arbitara koji su činili greške tokom jesenjeg dela sezone Sudijska komisija odlučiće na kraju jeseni.

(Telegraf.rs / Sportski žurnal)