TOLE: Spremiću odgovore na Vesićeve "mudrosti"!

- Nemam razloga da se bilo koga plašim, a uvek sam spreman za konkretan razgovor, pogledaću šta piše u Vesićevoj izjavi - rekao je predsednik FSS

Izgleda da će medijski rat koji se vodi između predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića i savetnika predsednika FK Crvena zvezda Gorana Vesića imati svoj nastavak.

Posle izjave predsednika FSS da upravo Vesić stoji iza protesta navijača Crvene zvezde ispred prostorija FSS, savetnik Vladana Lukića odgovorio je nizom pitanja i konstatcijom da Karadžić ne sme da se pojavi na "Marakani".

- Saradnici su mi rekli da je Vesić nešto odgovorio, ali zbog brojnih obaveza nisam imao vremena ni da otvorim novine, pa nisam ni video šta piše i izjavi. Neozbiljno bi bilo da komentarišem nešto što nisam pročitao - rekao je Karadžić novinarima "Sportskog žurnala", koji su ga potom uputili u Vesićevu izjavu:

- Sve što na prvu loptu mogu da kažem jeste da su oni koji su "prozvani" do mesta potpredsednika došli kao predsednici regiona, ali to je već pitanje poznavanja izbornog sistema...

Karadžić je najavio da je spreman za nastavak "prepiske" sa Vesićem.

- Nemam razloga da se bilo koga plašim, a uvek sam spreman za konkretan razgovor. Pogledaću šta piše u Vesićevoj izjavi. Verovatno su to "mudrosti" koje zahtevaju pažljivo birane odgovore - sarkastičan je Karadžić u zaključku.

(Telegraf.rs / Sportski žurnal)