Stramaćoni: Partizan nas je šetao po terenu

- U prvom poluvremenu smo bili manje agresivni, u drugom smo zasluženo postigli golove - konstatovao je trener Intera

Trener fudbalera Intera Andrea Stramaćoni ocenio je da je njegov tim zasluženo savladao ekipu Partizana u Ligi Evrope, ali da su "crno-beli" u većem delu meča stvarali dosta problema "neroazurima".

- Mislio sam u početku da se potpuno drugačije ponašamo i postavimo drugačiju taktiku, jer smo za vikend imali tešku utakmicu u prvenstvu. U prvom poluvremenu smo bili manje agresivni, u drugom smo zasluženo postigli golove. Partizan je odlično igrao i dosta nas je šetao po terenu - rekao je Stramaćoni novinarima posle utakmice.

Dvostruki strelac za "neroazure" večeras bio je argentinski internacionalac Rodrigo Palasio.

- Palasio je veoma važan igrač za nas, ima posebne karakteristike. Često se izgubi iz napada i voli da prelazi na druge pozicije. Zato je veoma poseban tip igrača - objasnio je Stramaćoni.

"Neroazuri" su pobedom u Beogradu obezbedili plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope i zabeležili 10. uzastopnu pobedu u gostima, računajući sva takmičenja.

- Ovo je dobar trenutak, tim je jedinstven i želimo da pobeđujemo. Ipak, ne sme to da nas ponese u narednom periodu. Naša tajna je glad za pobedom, ovde nam je bio dovoljan i remi, ali smo napali protivnika - dodao je Stramaćoni.

Italijanska ekipa će u sledećem kolu, 22. novembra, ugostiti ruski Rubin iz Kazanja.

(Telegraf.rs / Tanjug)