STRAMAĆONI: Nadam se da Partizan neće briljirati!

- Bili su veoma dobri u prvom meču u Milanu, igraće sutra pred svojim navijačima i sigurno će dati sve od sebe da naprave dobar rezultat - rekao je trener Intera

Pred trening uoči sutrašnje utakmice 4. kola Lige Evrope sa Partizanom, trener Intera iz Mlana Andrea Stramaćoni rekao je da ne očekuje laku utakmicu protiv crno-belih.

Novinare je posebno intersovalo da li očekuje još jednu dobru partiju Lazara Markovića.

- Neće biti lako sutra. Lazar je mlad i talentovan igrač, bio je odličan na terenu, ali osim njega Partizan ima još mnogo dobrih igrača, i ja se nadam da oni sutra neće briljirati- rekao je popularni Strama.

NEĆE BITI LAKO

- Partizan raste iz utakmice u utakmicu. Bili su veoma dobri u prvom meču u Milanu, igraće sutra pred svojim navijačima i sigurno će dati sve od sebe da naprave dobar rezultat. Nama preostaje da ne ponovimo greške iz prve utakmice - naglasio je Stramaćoni.

Trener Intera je još u nedoumici koga će poslati u napad.

-Imamo četvoricu igrača, koji su iscrpljeni posle jakih utakmica, tako da ću sutra odlučiti ko će biti u napadu - rekao je trener Intera i dodao da će razmisliti da li će Zaneti igrati na levoj ili desnoj strani- rekao je Stramaćoni

On je rekao da će njegovi igrači biti spremni za duel sa Partizanom i da neće biti opuštanja, bez obzira na ishod derbi meča sa Juventusom u šampionatu, koji su "neroazuri" pobedili sa 3:1.

-Bila nam je važna utakmica protiv Juventusa, ali u glavama mojih igrača je sada samo Partizan. Tajna Intera je da je svaka utakmica važna i prilazimo joj sa istom motivacijom - rekao je Stramaćoni na konferenciji za medije.

MALA KRIZA

On je istakao da će izaći sa najjačim timom bez obzira na povrede nekih igrača (Ranokija i Samuel) .

-Jesmo u maloj krizi što se tiče taktike, zbog povrede dvojice bitnih igrača, ali nam je postavka jaka - poručio je Stramaćoni.

Zanimljivo je da su italijanski novinari na konferenciji postavljali samo pitanja vezana za meč sa Juventusom, konstatujući da je Stramaćoni zabrinut.

- Ja sam zamišljen, jer sam sada maksimalno fokusiran na Partizan. Mnogo pohvala stiže, ali za to nisam zaslužan samo ja. Nogama sam na zemlji i na stadionu na kom sam ranije bio, razmišljajući samo o Partizanu - poručio je Stramaćoni.

Defanzivac Matijas Silvestre pozivna na oprez jer smatra da je Partizan mlada i kvalitetna ekipa i ne bi bilo u redu da izdvaja bilo kog pojedinca.

- Moramo da budemo pažljivi, da nam se ne ponovi prvo poluvreme iz Milana - rekao je Silvestre.