RAZBESNEO GA PARTIZAN: "Stramaćoni je posle meča izgledao kao da je izgubio sa 7:0"!

Inter je jedini italijanski klub koji je ove nedelje pobedio u Evropi, ali način na koji je to učinio ne dopada se italijanskim medijima

Italijanski mediji nisu oduševljeni slavljem Intera nad Partizanom, ali apostrofiraju da je jedinu pobedu od timova iz Kalča u Evropi ovog kola ostvario upravo i tim sa "Meace".

Izgubili su Milan, Napoli, Udineze, remizirali su Juventus i Lacio. Da neuspešnost Italijana ne bude 100 odsto, pobrinuli su se Lazar Marković promašajem i Rodrigo Palasio golom u 88. minutu meča našeg šampiona i prvaka Evrope iz 2010. godine.

Iz štampe na "čizmi" izdvajamo stav Republike. Na prvu, "akcenat" je na izrazu lica Stramaćonija, koji je čigledno nesrećan bio posle meča sa beogradskim timom u četvrtak uveče, i to bez obzira na trijumf njegove ekipe.

"Posle šeste uzastopne pobede na svim frontovima u 29 dana, Andrea Stramaćoni imao je izraz lica čoveka koji kao da je izgubio sa 7:0, a ne pobedio u fudbalskom meču. Želeo je da eksplodira od muke. Razlozi su povreda Kutinja, ali i igra Partizana koja je sprečila njegovu ofanzivu kojom želi da Inter bude prepoznatljiv."

Mladi italijanski trener je izbegao nekoliko pitanja novinara odmah posle meča, navode mediji, objašnjavajući to činjenicom da je Inter pobedio srpskog prvaka bukvalno "za dlaku".

(Telegraf.rs)