Amelija: Nisam očekivao da Milan bude baš ovako loš

Rezervni golman kluba sa "San Sira" zabrinut jer ekipa trenutno zauzima 15. mesto na tabeli sa samo sedam osvojenih bodova, koliko ima i Peskara koja je u zoni ispadanja

Rezervni golman italijanskog Milana Marko Amelija priznao je da nije očekivao da će se "rosoneri" nalaziti u ovako teškoj situaciji. Ekipa Milana trenutno zauzima 15. mesto na tabeli sa samo sedam osvojenih bodova, koliko ima i Peskara koja je u zoni ispadanja.

- Prolazimo kroz veoma težak period. Znali smo da neće biti lako zbog odlaska velikog broja igrača, ali baš da bude ovako, nismo mogli da pretpostavimo - kazao je Amelija, koji je minulog vikenda u porazu protiv Lacija na golu menjao Kristijana Abijatija.

- Moramo da zasučemo rukave i naporno radimo u narednom periodu. Sada je glavni cilj da se plasiramo u osminu finala Lige šampiona i da osvojimo što više bodova u Seriji A - dodao je on.

Milanski klub letos su napustili Klarens Sedorf, Ðanluka Zambrota, Filipo Inzagi, Zlatan Ibrahimović, Alesandro Nesta i Tijago Silva.

(Telegraf.rs/Tanjug)