HOROR U SKOPLJU: Izbodena trojica srpskih navijača, dvojica pretučena!

Prema informacijama iz makedonske prestonice, grupa mladića napala je i izbola trojicu srpskih navijača iz za sada nepoznatih razloga. Ranije je sukoba bilo u delu Mavrovka, gde su napadnuti Miloš Milošić (29) i Stefan Đurović (17), obojica iz Podgorice. Naši navijači kamenovani i na Makedonija trgu. Makedonska granična policija zatvorila je oko 17 časova za državljane Srbije granični prelaz sa Srbijom na auto-putu Vranje - Skoplje

Kao što se i strahovalo prethodnih dana, u Skoplju je, uoči  meča Makedonija - Srbija, došlo do tuče navijača na nekoliko lokacija!

Makedonska policija saopštila je najnoviju informaciju da su trojica navijača fudbalske reprezentacije Srbije povređena u Skoplju uoči utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Kako navodi agencija AP, navijače Srbije je noževima izbola grupa mladića. Povređeni su prebačeni u bolnicu, a njihovi životi nisu u opasnosti.

Incident se dogodio oko 14 sati kada je veća grupa napala trojicu navijača starosti 19 i 20 godina. Njih trojicu su prvo gađali kamenjem i flašama, a jedan je uboden nožem u leđa.

Razlog napada zasad nije poznat, a policija traga za napadačima.

Makedonska granična policija zatvorila je oko 17 časova za državljane Srbije granični prelaz sa Srbijom na auto-putu Vranje - Skoplje. Makedonska policija je tu odluku donela nakon današnjih sukoba navijača dve reprezentacije u Skoplju. U Makedoniju ne mogu da uđu ljudi sa srpskim pasošima, a restriktivan režim ulaska vaziće do kraja dana.   

Pedeset navijača je pokušalo da uđe u zemlju vozom, a još desetak automobilima. Prema informacijama sa granice, koje prenose makedonski mediji, srpski carinici su oko šezdeset navijača sa ulaznicama za utakmicu vratili sa granice.

Ranije u toku dana, sukoba je bilo kod skopskog tržnog centra "Mavrovka", gde su, kako prenose makedonski mediji, dva srpska navijača  pretučena i prebačena u bolnicu naočigled policije i obezbeđenja!