MUKE U IRSKOJ: Keli odbio da se ukrca u avion za Farska ostrva!

Selektor Irske Đovani Trapatoni ima probleme s nezadovoljnim defanzivcem, koji nije ulazio u igru u ubedljivom porazu od Nemačke sa 6:1

Selektor fudbalske reprezentacije Irske Đovani Trapatoni suočio se sa neuobičajenim problemom uoči puta za Farska ostrva na kvalifikacioni meč za Mundijal u Brazilu.

Defanzivac reprezentacije i Fulama Stiven Keli, koji nije igrao u petak u šokantnom (6:1) porazu od Nemačke u Dablinu, posvađao se sa Trapatonijevim asistentom Markom Tardelijem nakon poslednjeg nedeljnog treninga, a onda odbio da se ukrca u avion!

Pozicija u centru odbrane Irske su zauzeli Šejmus Koleman iz Evertona i Daren O'Dea iz Toronta. Očigledno je Keliju izostavljanje zasmetalo, pa je širio nervozu na treningu, a na kraju su morali da intervenišu Trapatoni i čelnici fudbalskog saveza da ga ubede da se ukrca u avion za Vagar.

Ova svađa najnoviji je udarac za Trapatonija kog su irski mediji žestoko kritikovali i pozvali da podnese ostavku nakon svog najtežeg domaćeg poraza u karijeri.

Irska, nakon dve utakmice u kvalifikacijskoj grupi C, na kontu ima tri boda, a ispred nje su Nemačka s devet bodova (iz tri utakmice) i Švedska sa šest.

(Telegraf.rs)