KUBICA: Ne znam šta budućnost nosi

- Ne znam šta budućnost nosi, ali ću dati sve od sebe da se vratim punim aktivnostima sledeće godine - nada se poljski automoblista

Poljak Robert Kubica nada se povratku u Formulu 1, ali priznaje da će proći još dosta vremena pre nego što to bude moguće. Poljak se ovog vikenda vratio za volan, pošto u Subaru Impreci učestvuje na Ronde Gomitolo di Lana reliju u Italiji, što vidi kao veoma važan korak u svom programu rehabilitacije.

- Voleo bih da sam se vratio na drugačiji način, ali ovo je neka vrsta aktivnije faze moje rehabilitacije. Ostaje nada da ću se vratiti u Formulu 1 i to je lep cilj za mene. Ali, vratiti se ovde posle 20 meseci je veoma emotivno iskustvo, nadam se da ću uživati - rekao je Kubica, koji nije pred sebe postavio nikakav rok za povratak u najbrži cirkus.

- Ne znam šta budućnost nosi, ali ću dati sve od sebe da se vratim punim aktivnostima sledeće godine - nada se poljski automoblista.

Kubica je svoj povratak započeo na najbolji mogući način, pošto je na prvom specijalu ostvario najbrže vreme i bio je za 11 sekundi brži od svog najbližeg rivala.

(Telegraf.rs)