MIHA: Znao sam da je napad najveći problem i ranije! Prestaće da zvižde Stojkoviću!

Srpski selektor posle sramne posete na "Marakani" veruje da će broj navijača rasti kako ekipa bude počela da beleži pobede

Očekivao je Siniša Mihajlović drugačiji debi pred srpskim navijačima. Kao selektor je prvi put kročio na "Marakanu", pred svega 5.000 svedoka. Ni pobedu protiv Iraca nije dočekao. Međutim, predvodnik novog talasa "orlova" je zadovoljan prikazanim, pre svega odbranom.

- Zadovoljan sam fazom odbrane, ali moramo da budemo brži u kreiranju igre i pogotovo da budemo opasniju u napadu. Međutim, i pre nego što sam preuzeo reprezentaciju znao sam da će nam napad biti najveći problem - izjavio je Mihajlović na konferenciji za medije.

On je dodao da će taj problem pokušati da reši u narednom periodu, između ostalog i povratkom povređenog Marka Šcepovića, ali i razgovorom sa Dankom Lazovićem.

Slaba poseta, dok su i oni koji su došli vreme uglavnom trošili na neverovatno prozivanje golmana Stojkovića će biti rešena kada počne da se pobeđuje smatra Mihajlović.

- Kad budemo imali bolje rezultate uveren sam da će nas i navijači podržati. Ali, mi nismo tu da bi nas publika motivisala, mi imamo svoj cilj, a to je plasman na svetsko prvenstvo u Brazilu