TRAVA KOJA NAJBRŽE HVATA: Marihuana dobila ime po Juseinu Boltu!

Vlasnici prodavnice kanabisa iz Kalifornije "One pot shop poncho" novi proizvod nazvali po brzonogom Jamajčaninu zato što "brzo radi". Uskoro na tržištu i trava koja će dobiti ime po džudisti Niku Delpopolu, koji je izbačen sa OI zbog konzumiranja ovog opijata.

Vrsta marihuane nazvana je "Jusein Bolt O.G." po najbržem čoveku na svetu! Svetski rekorder u trci na 100 metara inspirisao je uzgajivače i uživaoce  kanabisa da jedan svoj proizvod nazovu po njemu. Kako ova supstanca nije legalizovana u većini država, ko želi da popuši Juseina Bolta, moraće da ode u Kaliforniju.

Vlasnici prodavnice trave iz Kalifornije "One pot shop poncho" izjavili su da je novi proizvod dobio ime po brzonogom Jamajčaninu zato što "brzo radi". Najavili su i da će uskoro na tržište izneti travu koja će dobiti ime po džudisti iz Sjedinjenih Američkih Država Niku Delpopolu. Nik je, inače, diskvalifikovan sa Olimpijskih igara u Londonu zbog toga što je pojeo kolač u kome se nalazila "džidža".

Najbrži čovek na svetu svojevremeno je izjavio da je probao marihuanu.

- Svi su probali marihuanu, pa i ja! Tada sam bio jako mlad i ne koristim je već duže vreme. Niko od mojih drugova ne koristi "vutru", tako da ni ja nemam dodira sa njom - rekao je Bolt 2008. godine za nemačke novine "Bild".

(Telegraf.rs)