Jelena Đoković častila Vimbldon sa dve sarkastične poruke!

Nije mogla da se suzdrži Jelena posle maratona koji je podgrejao strasti na Vimbldonu

Supruga Novaka Đokovića, Jelena, nije mogla da sakrije revolt zbog odluke organizatora Vimbldona da odlože meč Novaka Đokovića za utorak.

Đoković je trebalo da se sastane sa Adrijanom Manarinom, ali do meča nije došlo zbog maratona koji su odigrali Žil Miler i Rafael Nadal.

Miler je slavio posle više od četiri i po sata igre, njima je Jelena odala počast na fanatičnoj borbi, ali je onda imala i poruku za organizatore.

Domaćini nisu hteli da prebace meč na Centralni teren, iako su to zahtevali mnogi ljubitelji tenisa. Centralni teren je bio slobodan punih sat i po dok su se nadmetali Nadal i Miler, što je mnoge fanove razbesnelo.

- Centralni teren. Završio bi se meč u 23 časa u svakom slučaju, idemo Nole. Hmmm. Promene plana opet, Vimbldone?

Ne treba ni da čudi ovakva reakcija, koja je i blaga s obzirom na afere koje engleski mediji pokušavaju da napakuju Đokoviću u trenutku kada je maksimalno podigao nivo igre. Novak je na to već odgovorio na idealan način, ali to nije bio jedini napad u režiji ostrvskih medija.

Koliko je revolta izazvala odluka o odlaganju, govore čak i poruke brojnih Engleza, koji su se nadali meču sa Manarinom u ponedeljak.

(Telegraf.rs)