Ovo je najomraženiji čovek na Vimbldonu: Oteo momku peškir i sada ga prezire ceo svet (VIDEO)

Ozbiljna "gospoda" sedi u prvim redovima travnatog Grend Slema

Duel između Džeka Soka i Kristijana Garina na Vimbldonu završio se neslavno po jednog tinejdžera iz publike kome je stariji muškarac oteo Sokov peškir iz ruku. 

Američki teniser je odmah po završetku meča, prilazeći klupi, bacio peškir ka momku, doduše nije jasno da li je baš njemu namenio poklon...

Kako bilo, ovaj ga je uhvatio, ali je istog trenutka reagovao i stariji muškarac red ispod, kao i žena koja je sedela do njega. Oboje su povukli peškir, istrgli mu ga iz ruku tako da slabiji i za ovakve situacije neiskusniji momak nije imao šanse.

Borba za peškir brzo je postala udarna vest na društvenim mrežama, a "gospodin" pobednik "duela" najomraženija ličnost na Vimbldonu.

Na zvaničnim tviter nalozima tri preostala Grend Slema pokrenuta je inicijativa da se pronađe momak i da mu se uruče peškiri i sa US Opena, Australijen Opena i Rolan Garosa, a pozvan je i Sok da mu da svoj sa Vimbldona pa da tinejdžer "kompletira" Slem.

Američki teniser se nedugo posle incidenta oglasio da mu se momak javi i da će dobiti peškir čija je cena u zvaničnim radnjama na Vimbldonu 35 finti.

(Telegraf.rs)