KRVAVO NA VOŽDOVCU: Izbodeni navijač Rada van životne opasnosti, policija traga za napadačima!

U Vojvode Stepe nekolicina navijača Crvene zvezde napala dvojicu navijača Rada. Jedan je ranjen i tom prilikom je sam izvadio zariveni nož iz stomaka, ali je za sada stabilno

Navijač fudbalskog kluba Rad Nenad G. (23) uboden je nožem sat i po pre početka meča između Crvene zvezde i Naftana, a policija intenzivno traga za napadačima.

Kako navodi list "Pres", Nenada i njegovog druga napali su navijači Zvezde u Vojvode Stepe.

Dvojica mladića sedela su na klupi, kada se odjednom pojavila druga grupa navijača koji su urlali i nosili zapaljenu baklju. Ova dvojica su pobegla u grmlje, ali su ih oni ubrzo isterali. Nisam video da li je neko povređen, pošto su se razbežali - priča komšija koji je posmatrao sve sa prozor.

Ranjeni mladić je sam izvadio nož koji mu je umobolnik zario u stomak, a ubrzo ga je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar, odakle je prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti na Dedinju i njegovo stanje je za sada stabilno.

- Nenad G. je na Institut stigao sa teškim povredama, ali sada je u stabilnom stanju, svestan je i orijentisan. Nadamo se da će tako ostati - kažu na Institutu.

Nenad G. je od ranije poznat policiji i pretpostavlja se da je jedan od vođa navijača Rada.

(Telegraf.rs / Izvor: Press)