Šta to Dani Alveš radi na odmoru? Fizikališe i proziva Mesija i Nejmara (VIDEO)

Brazilac se javio sa ledine gde je počeo da juri loptu

Dani Alveš nije, kao većina fudbalera, pobegao u neki tropski raj pod palmu i na celodnevno izležavanje i ispijanje koktela, mada bilo je i toga kod njega, ne sumnjamo.

Za njega je pojam raja i vratiti se u rodno mesto, jer nigde nije lepše kao u "rodnoj grudi", zna to i ovaj fudbalski as koji će ovog leta dres Juventusa zameniti dresom Mančester sitija.

>>> Jedna fotka je bila dovoljna za progon Danija Alveša: Fudbaler uvredio navijače Juventusa! (FOTO)

Alveš se javio putem svog instagrama i njegovi pratioci su ga mogli videti u jednoj sasvim neobičnoj ulozi: kako obavlja fizičke poslove na prašnjavoj ledini, sa krampom u ruci.

Na tom mestu je inače počeo da juri loptu davnih dana pa su i emocije proradile i zato je sa tolikom žarom pomagao da se uredi poljana. A imao je i šta da poruči nekim od svojih kolega.

Neke je pozvao da dođu na partiju fudbala na ovom mestu gde lopta "ne sluša" kao na najvećim arenama na svetu.

- Lako je dati dva gola na stadionu Juventusa, Kamp nou, Bernabeu ili Emiratima. Hajde ovde dođite i dajte dva gola. Voleo bih baš da vidim tebe Mesi i tebe Nejmare usred ove ledine, po kamenju. Vi ste majstori tamo, ali ovde sam ja rođen i ovo je moj teren - napisao je Alveš koji ovih dana provodi vreme sa lokalcima.

(Telegraf.rs)