Đoković došao na konferenciju sa najvećim krokodilom na grudima do sada i poslao najjaču poruku na Rolan Garosu! (VIDEO)

Srpski teniser posebno je govorio o sve boljem odnosu sa publikom u Parizu

Na konferenciji za medije posle pobede nad Ramos-Vinjolasom, kojoj se Novak Đoković odazvao rekordno brzo za njegov uobičajeni ritam na Grend Slem turnirima, pojavio se u majci sa dosada najvećim prikazom "Lakostovog" zaštitnog krokodila - koji je "širio čeljusti" skoro preko celog levog grudnog koša našeg asa.

Specijalno za Telegraf iz Pariza, Vuk Brajović – powered by Motorola Moto Z

Uz opasku izvestača Telegrafa da je krokodil na njemu veći iz kola u kolo - i pitanje "gde će sa njim kada bude ušao u finale", Novak se nasmejao i konstatovao da je krokodil sve veći shodno njegovom sve većem apetitu za pobedama.

- Ovo je najveći mogući i poprilično je gladan. Simboliše takođe moju glad za pobedama - rekao je Novak, koji se osvrnuo se na nikad bolji i prisniji odnos koji je uspostavio sa francuskom publikom prošle i ove godine.

>>> Pa ko nam se to ušunjao u ložu u toku Novakovog meča? (FOTO)

Deluje kao da se osećaš kod kuće?

 

- Apsolutno, i današnja atmosfera je to potvrdila. Nisam stvarno očekivao da će mi stadion skandirati ime večeras, i opet su me iznenadili prijatno. Prošle godine su mi priredili nešto što je nezaboravno, između ostalog imali su i jako bitnu ulogu u finalu. Tokom celog turnira su mi pružali podršku, makar sam ja osetio da i oni isto žele da osvojim taj turnir nakon toliko pokušaja i tri izugubljena finala. Podrška publike je uvek dobrodošla i neophodna, pogotovo na velikim turnirnima i mečevima. Naravno da je potpuno drugačija energija i doživljaj kada imate stadion iza sebe, ili protiv. Nesumnjivo je da ih želim na svojoj strani, i za sada ih imam. Ne samo što želim da pobeđujem, već smo prosto ostvarili neku konekciju koja prevazilazi sam tenis, i to im nikad neću zaboraviti - završio je najbolji srpski teniser.

Njegov protivnik u četvrtfinalu biće Austrijanac Dominik Tim.

Pogledajte deo Đokovićeve konferencije održane na engleskom jeziku, a potom i srpskom jeziku (od 13.45):

(Telegraf.rs)