Bomba iz Italije: Frančesko Toti napušta Romu posle 25 godina i nastavlja karijeru u drugom klubu

Da li ćemo ovog leta prisustvovati istorijskom transferu

Frančesko Toti sprema najnovijim informacijama nije završio karijeru, iako je sportski direktor Rome Monći to nagovestio pre nekoliko nedalja. Naime, iako su čelnici ''Vučice'' potvrdili da ''Princu Rima'' neće ponuditi novi ugovor, te da će se on penzionisati, izgleda da Toti ima drugačije planove.

Gazeta delo Sport je izvestila da bi Toti mogao da se preseli ''preko bare'' i da dođe u Majami, koji se takmiči u drugoj ligi Sjedinjenih Američkih Država, a koji sa klupe predvodi legendarni italijanski reprezentativac Alesandro Nesta.

On je u nedavnom intervjuu rekao da je Toti i dalje u takmičarskoj formi. Međutim, za njega je difinitivno najbolje da pre svih objavi da li će se penzionisati ili ne, a ne da drugi ili klub odlučuje o tome.

Toti je ipak istakao da se o njegovoj budućnosti neće oglašavati do završetka sezone, pa ostaje da sačekamo kraj Serije A i preostale dve utakmice Rome u kojima se sastaje sa Kijevom i Đenovom.

Bio bi definitivno kraj jedne istorijske ere, i jedne od najjačih fudbalskih priča o vernosti prema jednom klubu. Možete li da zamislite Totija u ovom dresu?

(Telegraf.rs)