Tevez neće da menja Ibru u Milanu

Odgovarajući na pitanja navijača, Argentinac rekao da se lepo skrasio u Mančesteru, a evenutalni prelazak u Milan nije ni spomenuo

Ludilo transfera i spekulacija na San Siru je počelo izjavom vlasnika Silvija Berluskonija da je prodao Zlatana Ibrahimovića i Tijaga Silvu francuskom PSŽ-u, a stvar je "zabiberena" izjavom agenta Šveđanina koji demantuje takve navode. Dok se ne vidi na kraju koliko ima istine u ovim pričama, govorkanja o zamenama u ekipi Milana su počela navođenjem prvog imena - Karlosa Teveza.

Napadač Mančester sitija je bio na meti "rosonera" još u januaru, ali je ceo plan propao jer Alešandre Pato nije hteo da pređe u Pari Sen Žermen. Sada se njegovo ime ponovo postavlja kao najrealnija zamena u napadu.

- Ima dosta interesantnih ponuda. Ipak, mislim da sam se sad skrasio u Sitiju, lepo se ovde osećam i naporno treniram. Glavni cilj svakog igrača ovde je da ponovo osvojimo Premijer ligu, i da još dalje doguramo u Ligi šampiona - odgovorio je Tevez navijačima "građana" na klupskom sajtu.

Podsetimo, Argentinac je bio glavni akter prave sage krajem prošle godine kada se sukobio sa trenerom Robertom Manćinijem i napustio ekipu, ali se ipak vratio pred početak drugog dela sezone.

(Telegraf.rs)