Neću im sigurno čestitati titulu, ako je i osvoje: Besni Terzić naveo tri razloga zbog kojih tvrdi da Partizan krade Zvezdu! (VIDEO)

- Bilo je i tamo otvaranje kapija, vetra u leđa, sudijske pomoći - rekao je generalni direktor Crvene zvezde

Burni dani u Ljutice Bogdana se nastavljaju. Posle odlaska Miodraga Božovića, predstavljen je novi trener Crvene zvezde, Boško Đurovski, koji je obećao borbu za titulu do kraja prvenstva, iako je šansa znatno manja posle poraza od Voždovca kojim je Partizan preuzeo lidersku poziciju.

U pres sali Zvezdinog stadiona bilo je napeto kada je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić govorio, čak i posle pitanje gde bi Partizan mogao da kiksne do kraja prvenstva.

>>> Terzić: Spreman sam da odem iz Zvezde, osvedočeni lopovi se pozivaju na kalčopoli! (VIDEO)

- Svaka utakmica je šansa da se kiksne. Izgubi jedna Barselona protiv neke Osasune... niko nije očekivao da ćemo mi kiksnuti protiv Voždovca, pa smo kiksnuli - počeo je Terzić da bi potom u dahu govorio:

- Nije realan niz od 32 utakmice, nisu oni baš tako kvalitetni kao što se predstavljaju. Nije sve to tako bilo ni regularno, i oni to znaju i javnost. Bilo je i tamo otvaranje kapija, vetra u leđa, sudijske pomoći. Reći ću samo jedno: takvim kakvi su, neću im sigurno čestitati titulu. Jer je neregularna zbog milion stvari.

- Zbog kazne Marku Nikoliću, koju je dobio u Sloveniji od sedam utakmica. Tamo je odradio jednu, ovde mu je šest oprošteno. Partizanu nisu oduzeta tri boda kada je mali (Dušan) Vlahović igrao bez lekarskog uverenja. Milion sitnih stvari je bilo gde su imali direktan vetar u leđa Fudbalskog saveza Srbije. Pa onda Radov stadion koji se momentalno suspenduje zbog rasizma, a njihov posle povika Vojvodini ne.

- Ali do pre dva dana sve neregularno iz njihove kuhinje, a sad odjednom se neće oglašavati do kraja prvenstva. Sad neće, kad su napravili takav medijski ambijent da mogu da pokradu sve, a pokrali su. Poslali su tog nesretnog (sudiju) Lukića, ne zna gde je levo... - ljutito je najavio kraj konferencije Terzić.

(Telegraf.rs)