Takmičar u Poteri dobio pitanje iz sporta i izdominirao: Memedović i tragač ga gledali u čudu (VIDEO)

Dobio je pitanje iz oblasti koju najbolje prati i izdominirao

Gledaoci jednog od najpopularnijih kvizova u Srbiji, Potere, koji se emitije na RTS-u, mogli su da vide neverovatno znanje iz sporta jednog od takmičara u poslednjoj emisiji kviza. Miloš je posle prve runde došao do 60.000 dinara, koje je branio od tragača Milorada Milinkovića pre finalne runde.

>>> Uđite u penthaus od 11,6 miliona € u kome žive Ana i Švajni: Kakav luksuz i perverzan pogled sa 58. sprata (FOTO) (VIDEO)

Uspeo je da mu pobegne i da se domogne konačne runde, a u tome mu je pomoglo i pitanje iz sporta koje je savršeno znao. Ne samo da je pogodio iz prve, nego je dao i takvo dodatno objašnjenje da su u čudu bili i voditelj Jovan Memedović, kao i tragač.

Pitanje koje je dobio bilo je ''Kako glasi neobično pravo ime bivšeg NBA košarkaša i američkog reprezentativca Penija Hardaveja?''

Ponuđeni odgovori bili su 1 - Pensakola, 2 - Penafijel i 3 - Anferni.

I tragač i takmičar su odgovorili ''kao iz topa'', a Miloš je označio odgovor pod 3, Anferni, a zatim je usledilo objašnjenje, koje je oduševilo voditelja. Ne toliko preterano i tragača, koji je pogrešio.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Miloš je uspeo da pobegne tragaču u ovoj rundi i domogne se finalnog dela takmičenja, ali je u finalnoj rundi, zajedno sa još jednim takmičarem ipak ostao bez novca, jer ih je tragač sustigao pred sam istek vremena.

Pogledajte i celu emisiju, gde je na 15.48 trenutak kada Miloš dobija pitanje o NBA košarkašu:

(Telegraf.rs)