ŠPANCI PIŠU: Real Madrid želi Marka Gudurića!

Bek crveno-belih navodno je na meti Kraljevskog kluba

Zvezdin košarkaš Marko Gudurić ove sezone možda nije bio u prvom planu, ali se pretplatio na neke odlučujuće šuteve koje je uglavnom i pogađao. To je radio i prošle, ali i ove sezone, a to nije prošlo nezapaženo kod velikih timova.

Poznato je da svi oni žele u svojim redovima da imaju takozvane ''klač'' igrače, koji u odlučujućim momentima preuzimaju odgovornost i pogađaju najbitnije šuteve. Prema pisanju medija iz Španije, za Gudurića je zainteresovan Real Madrid, najbolji tim regularnog dela Evrolige.

>>> Snajperista Gudurić je opet TO uradio: Trojka "iz auta" u poslednjoj sekundi! (VIDEO)

Specijalizovani sajt piratasdelbasketbal prenosi da je Marko Gudurić na listi želja Real Madrida, a Kraljevski klub ga vidi kao zamenu za Džefrija Tejlora, kome ističe ugovor.

Gudurić sa Zvezdom ima višegodišnji ugovor i ukoliko Real želi da ga dovede, moraće da izdvoji određenu svotu za obeštećenje, ukoliko Zvezda uopšte i bude htela da ga proda, jer ga vidi kao nosioca ekipe u budućnosti.

Njegov menadžer Miško Ražnatović je na Tviteru napisao da Gudurić, kao i Lazić (za koga se pominjalo da ga želi Barselona) imaju odlične sezone i da će sigurno biti dosta interesa, ali do sada nikakvih razgovora nije bilo.

(Telegraf.rs)