Postoji opasnost da Ronaldo i Nejmar propuste El Klasiko! (VIDEO)

Zvezde Barse i Reala mogle bi da propuste najvažniji meč u Španiji

Najveća utakmica u Španiji, a verovatno i u svetu, sve je bliža, a samim tim verovatno i odluka o tome ko će biti novi šampion u Primeri. Ipak, posle burnih utakmica koje su Real i Barsa odigrali u 31. kolu situacija je mnogo povoljnija za Kraljevski klub, koji ima tri bodova više, ali i utakmicu manje.

>>> GNEV U BARSI ZBOG PENALA: Svirao faul van 16 metara, iako su Roberta dvojica oborila u kaznenom prostoru! (VIDEO)

Barsa nije iskoristila remi Reala u gradskom derbiju protiv Atletika i poražena je nekoliko sati kasnije od Malage na gostovanju, pa su uprkos osvajanju jednog boda, fudbaleri Reala uvećali prednost u odnosu na najvećeg konkurenta.

El Klasiko bi mogao da nam da i konačan odgovor o tome ko će biti šampion, jer će ili sve biti jasno ako Real slavi, ili će se drama produžiti do poslednjeg kola.

Međutim, El Klasiko bi mogao da bude narušen i zbog toga što u njemu možda neće biti ponajboljih igrača u redovima oba kluba. Nejmar je dobio bizaran crveni karton u Malagi, pa će sigurno propustiti meč 32. kola protiv Sosijedada, ali bi kazna mogla da mu bude uvećana, jer je prema navodima arbitra ''sarkastično aplaudirao četvrtom sudiji posle isključenja''.

Luis Enrike i svi koji navijaju za Barsu sigurno će dobro da se znoje dok budu čekali kakva će biti odluka o suspenziji Nejmara u slučaju da se prihvati izveštaj arbitara.

Strepeće i navijači Real Madrida, jer je Kristijano Ronaldo u duelu protiv Atletika zaradio četvrti žuti karton, pa bi u slučaju da dobije karton u narednom kolu protiv Sporting Hihona, sigurno propustio El Klasiko.

Ipak, Ronaldo se suočava sa još jednim mogućim problemom vezanim za propuštanje El Klasika, jer je list Sport, na osnovu snimaka zaključio da je Ronaldo psovao arbitra tokom derbija sa Atletiko Madridom, pa povlače paralelu sa Mesijevom suspenzijom u dresu Argentine zbog sličnog problema.

(Telegraf.rs)