Šokantno otkriće: Ronaldo za decu platio surogat majci 29 miliona evra!

Portugalac će za blizance, koje će uskoro dobiti, surogat majci platiti čak 17 miliona evra, dok je za svog sina pre nekoliko godina platio pet miliona manju sumu

Kristijano Ronaldo će uskoro postati otac po drugi put, pošto će mu surogat majka uskoro roditi blizance. Portugalac je tu informaciju podelio sa prijateljima i porodicom i to je uskoro dospelo do medija.

>>> MISTERIJA RONALDOVOG SINA: Ko mu je majka i zašto je nigde nema?

Sada se naravno ide u potragu za novim detaljima. Iako se Ronaldo trudi da krije informacije iz privatnog života, portugalski i engelski mediji uspeli su da dođu do informacije o tome koliko će zvanično najbolji fudbaler sveta da plati surogat majci kada mu bude rodila blizance.

Reč je o sumi od 17 miliona evra, kojom Ronaldo verovatno plaća i ćutanje i to da se krije od svetala javnosti. Takođe, Ronaldo je i za svog prvog sina, Kristijana Juniora ''iskeširao'' 12 miliona evra.

Ukupno će za decu Ronaldo dati 29 miliona evra surogat majci, što je faktički pet miliona manje od jedne njegova godišnja zarade u Realu.

- On i dalje čuva svoj privatan život, ali je rekao najbližima i prijateljima da će uskoro dobiti blizance. Oseća da je pravo vreme da njegov sin dobije braću sa kojom će odrastati – rekao je izvor Sana nedavno kada je ekskluzivno objavljena informacija da dobija blizance.

O majci Ronaldovog sina ništa se ne zna, osim da je iz Amerike i da živi u San Dijegu. Niko ne zna ko je ona, kako izgleda, niti bilo koju drugu informaciju o njoj.

(Telegraf.rs)