Nikolić se ponovo nada većem broju navijača u Humskoj

Trener Partizana izrazio uverenje da su igrači izvukli pouke iz "tesne" kup pobede protiv Voždovca

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić upozorio je da je loša igra u Kupu protiv Voždovca najbolja opemena uoči duela protiv Radnika iz Surdulice u 29. kolu Superlige.

Crno-beli su se "provukli" do polufinala posle preokreta što bi, prema rečima Marka Nikolića, samo po sebi trebalo da bude opomena pred nastavak sezone.

- Naša sjajna serija bez poraza i dalje traje, očekujem da je nastavimo, da odigramo na gornjoj granici mogućnosti i ostvarimo novu pobedu. Voždovac je bio dobra opomena za sve nas - rekao je NIkolić na konferenciji za medije.

Crno-beli su pre dva dana u četvrtfinalu Kupa Srbije gubili od Voždovca 1:0 sve do finiša meca kada su golovima Uroša Ðurđevića i Brazilca Leonarda preokrenuli rezultat i prošli u polufinale.

Novi izazov je mec protiv Surduličana jer pobedom žele da nastave pritisak na lidera Crvenu zvezdu.

- Očekujem veoma disciplinovanog i motivisanog rivala. Znaju da budu neprijatni, ali nadam se našoj dobroj igri i većem broju navijača. Taj vetara u leđa mnogo nam je pomogao tokom ove serije - istakao je Nikolić i dodao da neće praviti većhe izmene u timu jer su igrači apsolutno sposobni da igraju na svaka tri-četiri dana.

Utakmica između Partizana i Radnika igra se u subotu od 17 sati u Humskoj.

(Telegraf.rs/Tanjug)