Jović otputovao u Minhen, Zvezda mora bez njega u mečevima sezone!

Plejmejker crveno-belih otišao na preglede kod najboljeg doktora za povrede leđa

Košarkaški klub Crvena zvezda mts obavestila je javnost da je prvotimac kluba Stefan Jović, otputovao u ponedeljak u Nemačku, gde će u narednih nekoliko dana obaviti dodatne detaljne preglede i sprovesti, ukoliko to bude bilo potrebno, dodatnu terapiju kako bi sanirao i ubrzao oporavak od povrede leđa koja ga muči već dva meseca.

Jović je otputovao u Minhen, gde će ga na jednoj od najpoznatijih kinika pregledati tim lekara predvođen doktorom Johenom Hanom. To znači da će crveno-beli protiv Budućnosti u majstorici polufinala plej-ofa ABA lige, i duelu sa Darušafakom u poslednjem kolu Evrolige.

Zvezda se takođe zahvalila aktuelnom selektoru reprezentacije Srbije Aleksandru Đorđeviću koji je predložio pregled u Minhenu, kao i menadžeru Stefana Jovića, gospodinu Aleksandru Raškoviću koji je organizovao put u Nemačku gde će igrač biti pregledan, i podvrgnut posebnoj vrsti terapije, u cilju bržeg oporavka.

- Jović je otišao Minhen kod jednog od najboljih doktora za tu vrstu povrede. Zahvalio bih se na pomoći treneru Bajerna i selektoru reprezentacije Srbije Saši Ðorđevicu, kao i Svetislavu i Marku Pešiću. Nadam se da će Stefan u nekom trenutku biti od pomoći -, poručio je Dejan Radonjić.

(Telegraf.rs/kkcrvenazevzda.rs)